Inclusiviteit en Ondernemerschap: Een Tour bij Bakker Floor van Lieshout

Inclusiviteit en Ondernemerschap: Een Tour bij Bakker Floor van Lieshout – 10 oktober

  • 10 oktober 2024
  • 11:00 uur - 13:30 uur
  • Bakker Floor van Lieshout, Jules Verneweg106 , 5015 BM, Tilburg

Wat honderd jaar geleden begon met een bakkerij in de Tilburgse Hoefstraat, is uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met een indrukwekkende bakkerij, achttien winkels en ambitieuze plannen. Onder leiding van de vierde generatie Van Lieshout, streeft Bakker Floor van Lieshout ernaar om voortdurend te groeien en te innoveren.

In de afgelopen jaren heeft Bakker Floor van Lieshout enorme stappen gezet. De bakkerij verhuisde van de Heraclesstraat naar de Jules Verneweg, waardoor de ruimte verviervoudigde. Met deze stap willen Floris en zijn broers de groeiambities van Floor van Lieshout realiseren. Inclusief ondernemen is daarbij een essentieel onderdeel van hun bedrijfsvoering.”

Deze ochtend neemt Floris van Lieshout je mee in hoe hij samen met zijn drie broers het bedrijf runt en vertelt hij over de ontwikkelingen en realisaties op het gebied van inclusief ondernemen. We krijgen een inkijk hoe Bakker Floor van Lieshout inclusief onderneemt op de werkvloer en sluiten af met een gezellige lunch.

Programma
10.30 uur Inloop
11.00 uur Welkom en presentatie door Floris van Lieshout
11.45 uur Rondleiding
12.30 uur Lunch
13.30 uur Einde

Aanmelden als coach en het doorgeven van een introducé kan door een mail te sturen aan info@ondernemersakkoord.nl met als onderwerp ‘aanmelden lunchbijeenkomst maatjesproject 10 oktober 2024’.

WSP Midden-Brabant